Informace pro klienty, Řešení pro e-shopy

Poski.com a Comgate jsou hrdými partnery

Poski.com a platební brána Comgate se nově stali hrdými partnery. Znáte tuto platební bránu? Co se nám líbí a jaké výhody spolupráce přinese vám, našim klientům?

Chceme, aby byla práce celého týmu Poski.com co nejvíce efektivní a přínosná, proto hledáme kvalitní dodavatele software řešení. 

Při představě realizace nové implementace do realitního softwaru Poski REAL, tzv. kreditového systému, jsme se rozhodli najít vhodného dodavatele platební brány. 

Po pátrání, následném zvážení pro a proti jsme zvolili společnost Comgate. A udělali jsme dobře, hned vám povíme proč.

Naše společnost má tuto výjimečnou službu implementovanou u všech produktech Poski.com. Společnost Comgate je stabilní firmou, která již od roku 2000 poskytuje služby v oblasti e-commerce a obchodu. Zajišťují nejen on-line platební služby a platební terminály, ale zabývají se i skladovou logistiku.Poski.com Comgate partner

Platební brána Comgate nabízí výhodné a jednoduché sazby za přijímání plateb více než 50 platebními metodami. Aktivace služby je zdarma. Nezní to skvěle? 

Navíc našim stávajícím i budoucím e-shopovým klientům rádi zrealizujeme v rámci této spolupráce implementaci služby Comgate do vašeho chytrého e-shopu Clevero. Zároveň tuto službu dokážeme napojit i na jiná e-shopová řešení, neváhejte kontaktovat Podporu Poski.com

Jaké jsou výhody platební brány Comgate?

  • Procento z transakcí platební brány začíná na 0,79 % a podle měsíčního objemu se dále snižuje.
  • Aktivace služby je zdarma.
  • Úspora času a administrativy spojené s platbami na dobírku či bankovním převodem.
  • Více klientů. Čím více služeb budete svým klientům nabízet, tím budou spokojenější a budou se k vám rádi vracet.
  • Snadnější nahrání plateb do účetnictví.

Kolik mě to bude stát?

  • Při objemu transakcí do 50 tis. Kč / měs. je sazba z transakcí 0,79 % a poplatek za správu 149 Kč / měs.
  • Při objemu 50 – 200 tis. Kč / měs. je sazba z transakcí 0,69 % a poplatek za správu 0 Kč / měs.
  • Pro objem nad 200 tis. Kč je sazba z transakcí 0,59 % a správa platební brány je také zdarma.

Jak to funguje?

Comgate přišel s novým způsobem účtování. Aby bylo možné na konci každého měsíce stanovit procento z transakcí podle jejich skutečného objemu, aplikuje se průběžně sazba 0,79 % z transakce.

Po skončení měsíce zašlou bonus odpovídající sazbě podle realizovaného objemu. Například při měsíčním objemu transakcí 650 tis. Kč je po skončení měsíce, vám bude zaslán bonus ve výši 0,2 % z dosaženého objemu transakcí.

Platební terminály

Comgate také nabízí platební terminály, které umožňují přijímat karetní platby na pobočkách. Nabídka je velice férová (0,79 % z transakce nebo méně), a navíc se pro stanovení procenta z transakcí objemy na platební bráně a platebních terminálech sčítají.

Comgate také zavádí novou formu vyúčtování platebních služeb. Nově navíc k CSV souborům denně posílá výpis ve formátu PDF a také soubor ve formátu ABO pro snadnější nahrání dat do účetnictví.

Kompletní nový sazebník Comgate je k dispozici online

Zkušební verze platební brány Comgate

Bránu můžete vyzkoušet bez dokončení platby. Částka platby je nastavena na 1 Kč. Peníze z dokončených plateb budou věnovány na dobročinné účely.

Vyzkoušet platební bránu Comgate

 

Máte otázky jako například, jak přesně funguje platební brána Comgate v našem e-shopu Clevero? Napište nám na marketing@poski.com!

Komentáře