Informace pro klienty, Řešení pro e-shopy, Řešení pro realitní kanceláře

Akce, které musíte do konce roku stihnout!

Konec roku je skoro tady a vy jste ještě nenavštívili žádnou konferenci, summit nebo jiné setkání podobného ražení? Je na čase to napravit! Podívejte se společně s námi, kam se ještě můžete zajet podívat. Představíme vám nejen marketingové, ale i jiné akce zaměřené například na realitní segment.

Realitní konference

Již pátá odborná realitní konference bude probíhat 20.11.2019 v rámci festivalu FIN Fest EFPA. Nejedná se pouze o událost z realitního světa, ale i z toho finančního, což spolu úzce souvisí. Účastníci se mohou těšit na panelové diskuse, slavné řečníky a mnoho vystavovatelů. Pokud se chcete ještě přihlásit nebo načerpat více informací, podívejte se na stránky realitní konference. Uvidíme se tam?

Realitní kongres

Další realitní událost, kterou byste neměli vynechat. Letos se můžete těšit na smršť inspirativních přednášek, nespočet realitních talentů a stovky vystavovatelů. Na kongrese naleznete odpovědi na aktuální otázky týkající se  trhu nemovitostí v celé České republice. Určitě si nenechte ujít důležité diskuse a přednášky, které vám akce nabízí. Na desátý ročník se můžete ještě přihlásit, konference bude probíhat v pondělí 25.11.2019.
My tam nebudeme chybět! Potkáme se?

Realitní kongres POski 2018

PPC restart

Spravujete PPC kampaně klientům a chcete se dozvědět, jak to dělat lépe nebo v čem je možné se zdokonalit? Pak nesmíte chybět na akci PPC restart, která se bude konat již 3. října. Řečníci vás provedou PPC analýzou konkurence, ale i dalšími tématy, jako například marketing na Facebooku. Program je vhodný pro provozovatele webů, majitele e-shopů, marketingové manažery, analytiky, online markeťáky, agenturní i freelance konzultanty. Patříte mezi ně? Více informací o této události naleznete na stránkách PPC restart.

Social summit

O týden později 10. října se můžete zúčastnit jednoho z největších setkání ze světa sociálních sítí. Konference se zaměřuje na propojení sociálních sítí s prodejem. Chcete načerpat novou inspiraci, zkušenosti a objevit nové metody, jak prodávat pomocí sociálních sítí? Konference je nabitá přednáškami, případovými studiemi a workshopy. Dozvíte se také, jak posunou váš business na vyšší level. Pokud se chcete přihlásit, pospěšte si, jsou ještě volné vstupenky.

Pokud vás svět sociálních sítí natolik ohromil, že jedna akce vám stačit nebude, můžete 7. listopadu navštívit ještě  Social Restart, celodenní konferenci o marketingu v sociálních sítích.

summit konference Poski

Barcamp Ostrava

Poslední akci, kterou vám dnes představíme, je všem markeťákům a lidem pohybujícím se IT známý Barcamp, ale ne ledajaký – ten ostravský! Koná se 30. 11. v aule VŠB. Pro ty, kteří tento koncept neznají, jedná se o otevřenou komunitní konferenci probíhající po celý rok v různých městech České republiky. Zaměřuje se na nové trendy v internetových aplikacích a technologiích, webdesign, marketing, internetovou reklamu, digitální média a podnikání. Vstup na konferenci je zdarma, nezapomeňte se však zaregistrovat na stránkách Barcamp Ostrava.

Tak co, s kým se potkáme na některé z těchto akcí? 🙂 

 

Komentáře