Informace pro klienty

Aktualizace webových stránek – Poski upgrade frontendu

Doba a vývoj jde stále kupředu, někdy až mílovými kroky. Není to tak dávno, kdy se o virtuální prohlídce jen snilo a ceny nemovitostí byly za třetinovou cenu. Tak, jak se vyvíjí nové technologie a náročnost klientů, tak se vyvíjí i náš realitní software. Každý ukončený kvartál v roce se snažíme zakomponovat díky upgradu systému nové moduly a funkce do Poski REALU a přiblížit jej co nejvíce směrem k vašim požadavkům a přáním. Jinak tomu ale je u webových stránek – tzv. Frontendu, pokud tedy web od Poski využíváte.

Webové stránky bohužel stárnou (vyjma případů pronájmu webových stránek). Aktualizace webové stránky (tedy frontendu) ve vaší pravidelné platbě za licenci Poski REALu není zahrnuta.

I proto jsme pro vás připravili novou službu – Poski upgrade Frontendu.  Rádi se o přechod na nový Frontend u vašeho webu postaráme. Níže si dovolíme zaslat nabídku s podrobným vysvětlením, k čemu nový Frontend je a co u jednotlivých verzí znamená pro vás. 

1. Co je frontend a jak poznám, kterou verzi mám ?

Frontend je jednoduše řečeno webová stránka. Složitěji pak část webu, kterou vidí návštěvník vašich webových stránek, a to včetně funkcionalit na ní. Například u nemovitosti je možné prodat byt/dům v aukci, makléř se prezentuje prodanými nemovitostmi, web je responzivní (přehledné zobrazení na mobily) apod. Jedná se tedy o soubor funkcionalit vašich webových stránek. Bohužel, jak už bylo zmíněno výše, webové stránky stárnou.

Bohužel, promiňte nám to srovnání, ale je to jako s autem. Stejně jako Škodovka i naše společnost vytváří nové modely a do nich zakomponovává nové funkce. A z toho důvodu do loňského modelu auta, který jste si zakoupili, není již možné přidat například dešťový detektor. Naštěstí u nás do loňské verze přidat novou funkcionalitu ještě lze. Proto jsou verze licence webových stránek jasně očíslovány.

Jak poznáte, kterou verzi našeho realitního softwaru na webu máte?

  • Přihlašte se do vaší administrace realitního softwaru Poski REAL
  • Podívejte se pod levé menu
  • Následně se zobrazí číslo, jakou verzi systému a Webu máte

2. Proč aktualizovat a jaké jsou výhody aktualizací ?

  1. Stále optimalizováno dle potřeby vyhledávače – společnost Google, Seznam …. i sociální sítě se předhánějí ve zdokonalování uživatelského prostředí. A na nás je přizpůsobit weby pro ně a přizpůsobovat se jejich požadavkům. 
  2. Snazší zakomponovávání individuálních požadavků, například modulu aukce, hlídacího psa, webové kalkulačky apod.
  3. Bezpečnější a lepší ochrana proti “nabourání systému” a tedy nebezpečným hackerským útokům, čímž je nižší zranitelnost webu.
  4. Využívání moderních technologií.
  5. Optimalizování rychlosti a délky načítání webu.
  6. 100% funkčnost s Backendem  (administrační rozhraní Poski REAL) například přidání videoprohlídky (či jiné funkcionality) je maximálně kompatibilní s webem.
  7. Lepší používání na mobilních zařízeních.
  8. Lépe uchopitelné v rámci marketingových aktivit.

Čím dříve tento přechod zrealizujete, tím déle budete mít určitou konkurenční výhodu, a budete připraveni na zakomponování nových modulů.

3. Jak tedy postupovat v případě zájmu o upgrade webu

  • Po přihlášení do softwaru si dle návodu zkontrolujte číslo vaší verze.
  • Klikněte v menu, kde se nachází číslo aktualizace, na tlačítko podpora, nebo kontaktujte vašeho obchodního zástupce.
    • zadejte požadavek, kde napíšete číslo vaší verze 
    • žádost o aktualizaci na nejnovější verzi
    • Váš obchodní zástupce Vám ochotně připraví cenovou nabídku
    • stačí už jen potvrdit a můžeme se pustit do práce

Váš požadavek bude následně zpracován do cca 14 dnů od zaslání vašeho požadavku. Informovat vás budeme přes náš ticketovací systém.

Váš Team Poski.com – Poski REAL – podpora@poski.com

Komentáře