Informace pro klienty, Řešení pro realitní kanceláře

Balon RE/MAXu vzlétá společně s Poski REALem

RE/MAX podpis smlouvy

 

Realitka s horkovzdušným balónem

RE/MAX se řadí mezi největší realitní franšízy na světě. Společnost založil David Liniger se svou ženou Gail v roce 1973 v Denveru v Coloradu. A co vlastně znamená význam názvu RE/MAX? Jedná se o zkratku slov real estates maximums. 

Do České republiky přišel RE/MAX v roce 2005 a k dnešnímu dní čítá více jak 120 kanceláří a přes 1 000 makléřů ve více než 16 městech

Co předcházelo?

Jak započala spolupráce s největší realitní franšízou v České republice? Prvotní jednání proběhlo již v listopadu 2018. Nad návrhem, korekcí smluv a komunikací jednatel firmy strávil přibližně 40 hodin čistého času. Jednání se někdy protáhly až do nočních hodin, nejpozdější telefonát se řešil ve 21:45.

 

BOM Brno RE/MAX

 

Změna je v dohlednu

Společnost byla dlouhodobě nespokojena se stávajícím softwarovým řešením, které jim neumožňovalo potřebný technický rozvoj. Aby mohli růst, potřebovali se dostat technickým řešením mezi špičku v oblasti realit a proto se obrátili na Poski.com.

Cílem bylo také usnadnili práci tisícům realitním makléřům. V čele se CIO Zbyňkem Hauzerem se RE/MAX rozhodl najít lepší řešení a realitní software Poski REAL u toho nemohl chybět. 

Chopili jsme se příležitosti a ukázali, že to jde i jinak a lépe, a tak započala spolupráce mezi společností Poski.com a RE/MAX. Po měsících technických analýz jsme společně na BOMu (business owner meeting) představili oficiální spolupráci. Slavnostní představení nového systému realitním makléřům RE/MAXu proběhlo v Brně 29.1.2020 v prostorách hotelu Maximus Resort, kde obchodní ředitel Poski.com Filip Kosík s CEO RE/MAXu Janem Hrubým slavnostně podepsali smlouvu o spolupráci.

Jednání a úvodní kick-off prací proběhl v únoru v sídle Poski.com za přítomnosti dvou zástupců z RE/MAXu, vedoucího vývoje Poski REALu a dalších členů z týmu Poski.com.

 

Jednání RE/MAX a Poski.com v Ostravě

 

Jaké výzvy nás čekají?

Systém Poski REAL nahradí jednu z podstatných částí IT infrastruktury RE/MAXu. Vývoj systému je rozčleněn do několika fází. 

Dokončení první přechodové fáze je plánováno na květen 2020. V této fázi se zpřístupní každému z makléřů všechny možnosti, které systém Poski REAL umožňuje, zároveň nebudou chybět ani funkčnosti původního systému. 

V druhé fázi jsou plánovány požadavky pro zlepšení potřeb z pohledu manažerské i makléřské každodenní činnosti. Zároveň Poski REAL tým zajistí každému z makléřů technickou podporu. Výhledově je v plánu podstatné zjednodušení celé IT infrastruktury a maximální automatizace procesů denních činnosti. Systém bude pracovat za makléře.

Přidejte se také

RE/MAX nabízí realitní služby, jaké si přejete. Podívejte se na web našeho nového klienta a najděte své vysněné bydlení. 

Chcete mít realitní CRM řešení, které vám usnadní práci? Podívejte se, jaké možnosti nabízí čtvrtá generace Poski REAL.

 

Komentáře