Informace pro klienty, Řešení pro e-shopy, Webdesign

Chat na web pro špičkovou zákaznickou podporu. Na jaký vsadit?

Máte web nebo e-shop a chcete být svým zákazníkům blízko a vybudovat si u nich pevnou důvěru? Každý zákazník musí vědět, že nejedná s webem, e-shopem nebo robotem, ale člověkem z masa a kostí. Jak ale zajistit špičkový zákaznický servis, zodpovědět všechny dotazy klientů rychle a přesně a nezbláznit se z toho? Zapomeňte na dlouhé e-maily nebo nekonečné telefonáty – stačí pořídit si na web live chat a odpovídat zákazníkům můžete kdykoliv a kdekoliv.

Proč si pořídit na e-shop chat?

Když se nás v Poski.com nějaký klient zeptá, jak řešit komunikaci se zákazníky, online chat na web je první věc, kterou mu doporučíme. Proč? Jedná se o cenově dostupnou, rychlou a funkční variantu, která vás nezklame. Nasazení chatu na web nebo e-shop bývá velmi snadné – většinou stačí vložit jeden jediný kód přes administraci a je hotovo. Zprávy z chatu nemusíte nijak složitě hlídat ani vyhledávat, systém vás na ně sám upozorní. Navíc mívají chaty i své aplikace, díky kterým můžete být klientů na blízku odkudkoliv na světě, stačit vám bude připojení k internetu a mobil.

Na jaký live chat vsadit?

U nás ve firmě se nám nejvíce osvědčil live chat Smartsupp. Chat si zde můžete skvěle personalizovat a vytvořit i super automatické zprávy, které mohou zákazníka nalákat na nákup. Jako jediný také Smartsupp nabízí video nahrávky, díky kterým uvidíte pohyb vašeho zákazníka na webu či e-shopu. Můžete se tak mrknout, jak se mu na webu pracuje a proč třeba ve finále nedokončil nákup.

Ve Smartsupp můžete získat i informace o návštěvnících nebo například propojit chat s Google Analytics. Podle toho, jakou verzi chatu si zvolíte, počet funkcí bude přibývat. Ve variantě Smartsupp Pro můžete třeba sledovat statistiky jako rychlost odpovědí nebo délku chatů. A to nejlepší na konec, Smartsupp je kompatibilní s řadou e-shopových systémů, a tak vám jeho implementace zabere pouze pár minut.

Jak chat nasadit do Clevera?

Náš e-shopový systém Clevero je na napojení na Smartsupp připravený. Stačí, když se do Smartsupp zaregistrujete a vygenerovaný kód zadáte do své administrace e-shopu. Jak na to?

Přejděte v administraci do sekce Marketing.

vložení kód smartsupp

Vyberte Měřící kódy a klikněte na Nový.

vložení kódu smartsupp

Do kolonky Název dejte název kódu – úplně postačí Smartsupp.

Do kolonky HTML kód vložte kód vygenerovaný při vaší registraci do Smartsupp.

vložení kódu smartsupp

Na závěr klikněte na Uložit a máte hotovo, můžete začít chatovat.

 

NA ZÁVĚR ALE MALÉ UPOZORNĚNÍ: Pokud si budete chat Smartsupp vkládat na e-shop sami, je možné, že zpomalíte rychlost načítání stránek. Pokud s vložením chcete pomoct, neváhejte se obrátit na naši podporu na e-mailu podpora@poski.com nebo telefonu +420 597 317 061.

Komentáře