Informace pro klienty, Online marketing, Řešení pro realitní kanceláře

Do detailu vyladěné weby pro developery. Inspirujte se naším projektem Bydlení Šantova

Zahajujete developerský projekt a potřebujete web, který nemovitost nejen perfektně představí, ale potenciální zájemce opravdu zaujme? Náš tým Poski REAL vytváří moderní webové stránky pro developery, využívá ty nejaktuálnější technologie a stylové grafické prvky. Správná prezentace nemovitosti je základem úspěchu, nenechávejte proto nic náhodě a vsaďte na opravdové profíky, stejně jako to udělal náš klient z projektu Bydlení Šantova.Podívejte se, jak může vypadat i váš projekt! 

Bydlení Šantova láká klienty do centra Olomouce

Žít v těsné blízkosti romantického historického centra Olomouce, a přitom si užívat komfort života v novostavbě. Koho by to nelákalo? Developerský projekt Bydlení Šantova zahájil stavbu více než 300 bytů na ploše bývalých Sochorových kasáren v nákupního centra Šantovka. Výhodou zdejšího bydlení bude blízkost centra města, ale také prostorná zelená plocha a řada nebytových prostor pro služby přímo v areálu.

Developerský projekt potřebuje ultra moderní web

Webové stránky developerského projektu jsou často tím hlavním, co potenciální klienty osloví jako první. Zanechat dobrý dojem je tedy klíčové. Weby pro developery od Poski REAL jsou založené na interaktivitě a aktivitě návštěvníků. Jaký je tedy postup výběru nemovitosti?

hlavní stránka Bydlení Šantova

Na webové stránce zájemce najde propracovanou vizualizaci finálního projektu. V prvním kroku má možnost vybrat si přímo konkrétní část stavby, ve které by si chtěl svou nemovitost koupit. Při výběru se může orientovat i podle procenta volných bytů nebo data plánované kolaudace.

výběr stavby Bydlení Šantova

V následujícím kroku je možné vybrat si přímo na konkrétní budově patro pro bydlení. Tady také lze volit podle obsazenosti jednotlivých pater. Výhodou je, že při bližším pohledu na nemovitost si zájemci mohou lépe prohlédnout dispozice konkrétních pater a mají tak přehled o situování oken, možnosti teras, lodžií a balkónů.

výběr patra Bydlení Šantova

Dále si zájemci mohou vybrat podle půdorysu konkrétní byt. Přehledně barevně označené přitom vidí byty prodané či rezervované a byty, které jsou ještě volné. Ve výběru pomáhá informační okno se základními informacemi o konkrétním bytu.

výběr bytu Bydlení Šantova

Po výběru konkrétního bytu se zobrazí okno s podrobnějšími informacemi, fotografiemi, popisem celé nabídky a kontakty. Kromě kontaktu na prodejce, makléře nebo developera je k dispozici i kontaktní formulář pro rychlé dotazy a poptávku. Při zájmu o podrobnější půdorys a jiné informace si mohou také zájemci stáhnout PDF soubor s detaily konkrétního bytu.

detail bytu Bydlení Šantova

 

Moderní webová stránka je velice důležitá, ale bez dalších podpůrných systémů to prostě nejde. Developerskou práci vám může usnadnit praktický realitní software Poski REAL, který vám pohlídá veškeré poptávky, ale i osobní schůzky a finance. Podnikání vám také může slibně nakopnout zkušený marketingový tým, který se vám postará o PPC, SEO i obsah a sociální sítě.

Poski REAL realitní software

Chtěli byste rozjet online prezentaci projektu podobného Bydlení Šantova? Neváhejte se na nás obrátit.Poski.com se o váš úspěch postaráme.

Komentáře