Informace pro klienty

Investujte do vzdělávání zaměstnanců

Patříte stejně jako my mezi firmy, které prahnou po zdokonalování a růstu? Aby mohla firma růst, je potřeba sestavit kvalitní tým lidí, který ji vytáhne až na vrchol.

Kde takové zaměstnance vzít? Jednoduše si je vychovat, podporovat a posílat na školení!

Školení Poski REAL

Školení jako firemní benefit

Pokud očekáváme od svých zaměstnanců ten nejlepší výkon, musíte jim také dát možnost vzdělávat se formou externího školení. Zaměstnanci tak získají potřebné zkušenosti, dozví se nové trendy v daném oboru, které poté praktikují ve firmě. Obor, ve kterém působíme se neustále mění. Vzdělávání zaměstnanců se vám vrátí ve formě zvýšené produktivity práce, využití nových znalostí a větší motivace spolupracovat na inovacích potřebné v rychle se měnícím podnikatelském světě.

Online-marketing Poski.com

Pravidelné kurzy

Skvělým způsobem, jak motivovat zaměstnance, je zajistit pravidelná školení (min. jednou týdně). Může to být krátké 30 minutové školení od zkušenějšího kolegy nebo hodina cizího jazyka s lektorem pro celou firmu.

Školení v Poski.com

Jak to chodí u nás? Jelikož chce každý z nás na sobě neustále pracovat a posouvat svou kariéru vpřed, mají naši zaměstnanci možnost účastnit se interních školení ve firmě nebo vyjet na kurz napříč celou Českou republikou.

Ve firmě pracuje mnoho specialistů, kteří své zkušenosti rádi předají zájemcům z oboru. Odborná IT školení jsou určena nejen našim klientům, ale i široké veřejnosti. Mimo jiné nabízíme marketingová PPC školení, SEO školení nebo například školení Facebooku. IT školení klientů Poski.com

To, co je pro nás každodenní práce, pro vás shrneme a ukážeme na praktických a užitečných příkladech. Máte zájem o školení na míru? Neváhejte nás kontaktovat!

Veškerá naše školení v Ostravě můžete najít na stránkách Poski.com.

Pro více informací nám napište na marketing@poski.com!

Komentáře