Online marketing

Jak jsme si užili Barcamp Ostrava 2022

Zaznamenali jste, že přes víkend proběhla jedna z největších e-commerce akcí v Ostravě? Poski jako ostravský patriot nesměl na akci chybět. Také jsme nechtěli dorazit na akci jenom jako diváci a proto jsme se stali stříbrnými partnery akce a celou sobotu strávili převážně při našem stánku. Na akci jsme byli s našim produktem Clevero a pokud chcete konkurenci převálcovat řešením na míru vašemu podnikání, mrkněte se na náš web tvorba-eshopy.cz. Prezentace našeho produktu nebyla jediným důvodem proč jsme se této události zúčastnili, do našeho týmu hledáme kolegu na pozici programátora, který bude společně s námi pracovat na zajímavých projektech a pokud jste stejní blázni do online světa jako my, koukněte na další volné pracovní pozice zde Kariéra

Na Barcampu se očekávalo přes 1 000 účastníků, no předpokládáme že jim nakonec byla tak polovina. To však neuškodilo kvalitě akce. Kromě rozestavěných stánků jste si mohli zajít na několik kvalitních přednášek nebo pouze networkingovat ve společných prostorách samozřejmě nechyběli stánky se skvělým jídlem.

Prostory nebyly úplně velké, ale pro daný počet účastníků se to jevilo jako dostačující. Všichni jsme byli pohromadě a v pravidelném kontaktu mezi přednáškami.

Tentokrát jsme se rozhodli zapojit účastníky poměrně jednoduchou a častokrát i vtipnou hrou headbasketball. Princip bol jednoduchý a to trafit naší kolegyni do hlavy. Teda přesněji do koše na hlave. Kdo dal více košů než jeho protivník, kterého jsme vybrali z našich řad, získal od nás dárek. Myslíme, že míčky z této hry poznal po celém dni každý návštěvník nebo organizátor a to s námi hru ani nemusel hrát. Balónky totiž létali všude po prostoru. 🙂 Nikoho jsme tím snad nepobouřili, většina nám balónky ještě pomohli posbírat. Táto vtipná forma začátku komunikace se zdála jako ideálny icebreaker a dále jsme si mohli popovídat o tom, s čím by jsme konkrétnímu účastníkovi mohli pomoc, nebo jakou společnou spolupráci by jsme mohli případně navázat. 

Kromě naši malé hry jsme stretli staré tváře, naše klienti i potenciální možné zájemce o pozice v naši firmě. Se všemi jsme si rádi popovídali ve velmi přátelské atmosféře, zavzpomínali, utužili kontakty a také navázali nové. Celý den byl ve znamení dobrého jídla, drinků a zajímavých přednášek.

Více takových akcí hlavně v Ostravě! Díky za účast a kdo z vás byl při stánku tak za pokec. Kdyby jste měli další otázky, neváhejte nás kontaktovat. Budeme se na vás znovu těšit, na další akci a nejen tady v Ostravě. Podívejte se na naše video z akce na FB, možná se tam zahlédnete také. 🙂

Potkáme se na dalším ročníku?

Tým Poski.com 

Komentáře