Řešení pro e-shopy

Poski radí: Jak na podporu

Ve většině našich emailu Vás odkazujeme do našeho přehledného systému podpory. Kliknete na odkaz v daném emailu a najednou se Vám načte přihlašovací obrazovka. Co ale dál?

Nezoufejte, přihlášení do našeho systému Podpory Poski.com je opravdu jednoduché. Navíc tím získáte kompletní přehled nad správou faktur, objednávek, úkolů a projektu.
Stačí se prokliknout na odkaz http://iis.poski.com/podpora/prihlaseni

 

Načte se Vám úvodní stránka.

Přihlášení do porpody

Na této stránce stačí vyplnit pouze  společnosti a heslo.

Pokud heslo neznáte, nevadí, je zde možnost nechat si jej přeposlat na kontaktní email.

zaslání hesla

Nyní jste přihlášeni jako uživatel a máte plnou kontrolu nad svými doklady, úkoly a dalším.

 

uvodní obr upr

Na přihlašovací obrazovce vidíte několik záložek. Projdeme je postupně:

  • Domov – to je úvodní obrazovka po přihlášení.
  • Přehled úkolů – zde naleznete veškeré informace k probíhajícím či ukončeným úkolům.
  • Zálohové faktury – zde máte přehled všech vystavených zálohových faktur za domény a webhosting, neboli podpora dostupnosti.
  • Faktury – zde je přehled všech námi vystavených daňových dokladů až 5 let zpětně.
  • Objednávky – zde máte přehled o všech vystavených objednávkách, například na projekty, měsíční licence a jiné.
  • Projekty – v této záložce najdete všechny projekty, které jste s námi řešili, máte zde veškerou komunikaci. Tato sekce je velice důležitá při spouštění nového projektu.

Přehled úkolů

ukoly 1

V přehledu naleznete všechny Vámi zadané úkoly. Každý úkol jde rozkliknout a následně si můžete přečíst veškerou komunikaci, která u úkolu probíhala.

 

V případě, že Vám byla zaslána faktura za Podporu servisních prací za konkrétní měsíc najdete podrobně tyto úkoly popsané v části vyfakturované.

 

úkoly 2

Zálohové faktury

V zálohových fakturách máte k dispozici veškeré námi vystavené zálohové faktury k platbám za domény. Vidíte zde časové úseky, na které máte danou doménu či webhosting zaplaceny.

Zpravidla se tyto služby platí vždy na 1 rok.

zálohové FA

 

Faktury

Ve fakturách najdete veškeré daňové doklady k zálohovým fakturám, k objednávkám. Faktury za podporu, která se fakturuje vždy čtvrtletně.

Každý daňový doklad jde jednoduše po kliknutí na číslo dokladu otevřít a snadno si jej díky tomu můžete vytisknout.

Díky jednoduchému značení máte také přehled, které doklady jsou či nejsou uhrazeny. Opět je zde možnost si daňové doklady projít zpětně až několik let. Stačí se opět prokliknout do daného roku.

 

fa

Objednávky

V tomto přehledu najdete veškeré objednávky, máte přehled o finančních závazcích, v případě domluvených měsíčních licenci zde máte i přehled které objednávky jsou již uhrazeny a jaký je jejich stav.

objed

 

Projekty

Tato část je velice důležitá v případě, že je aktuálně započatá práce. Máte zde přehled k danému projektu, každý projekt jde rozkliknout a následně máte veškerou komunikaci na jednom místě.

Máte zde přehled o materiálech, které byly zaslány, případně mohou kolegové čekat na Vaše vyjádření.
Veškerá komunikace je samozřejmě zasílaná také na email. Zde máte vše na jednom místě a nemusíte nic vyhledávat ve svém emailu.

 

projekt01

Komentáře