Řešení pro realitní kanceláře

Bludištěm k úspěchu: Jak se stát Realitním makléřem roku? Prozrazuje Adam Šimoník

Adam Šimoník se stal již dvakrát celorepublikovým vítězem prestižní ankety Realiťák roku. Co mu pomáhá být úspěšným v realitním světě, jaké nástroje mu nejvíce usnadňují práci a jak mu pomáhá náš realitní software Poski REAL? Vyzpovídali jsme ho pro vás! Celý rozhovor můžete shlédnout i na našem YouTube kanále.

 

 

Dvakrát po sobě se stal Adam Šimoník realiťákem roku, co ho odlišuje od ostatních? 

Podle Adama Šimoníka je to hlavně o individuálním přístupu jak ke klientům, tak k samotným nemovitostem. Prodávající i nemovitost mají svůj příběh. Někdy se jedná o příběhy smutné, někdy veselé, každopádně je potřeba individuálně přistupovat ke každému z nich.

 

Co označuje Adam Šimoník za svou výhodu oproti konkurenci?

Je to hlavně efektivnost, jak u prodeje, tak u pronájmu nemovitostí. Ke každému je potřeba přistupovat tak, aby vzájemná spolupráce byla pro klienta přidanou hodnotou. Klienti tak získávají obchodního partnera, který mu šetří spoustu času, ale také finančních prostředků.

 

Co by Adam Šimoník doporučil v roce 2023 každému realiťákovi, který potřebuje nakopnout svůj byznys?

Každý realiťák by si měl uvědomit, že každý máme pouze jenom jedno jméno a všechny realitní činy, by měly být konány v dobré víře a myslet vždy na spokojenost daného klienta. Spokojený klient je právě ten klient, který vás rád dále doporučí a díky tomu se dostaneme dále do povědomí dalším potenciálním klientům a obchodním partnerům, se kterými můžete do budoucna spolupracovat.

Rok 2023 bude také zajímavý v tom, že samotné prodeje budou trvat déle a je teda potřeba zvážit do čeho investovat a kde také možná nešetřit marketing a online prezentace je v dnešní době jistě budoucností a mohou pomoct oslovit také ty klienty, kteří do té doby než viděli vaši prezentaci ani neuvažovali o koupě nové nemovitosti. 

 

 

Jaké nástroje Adamu Šimoníkovi nejvíce ulehčují práci v realitním světě?

Adam Šimoník využívá mnoho moderních nástrojů a technologií, které jsou jedním z benefitů proč si klienti volí spolupráci právě s ním. Jedná se například o virtuální prohlídky, vizualizace interiérů, nebo také online marketing. Jedná se o prvky, které šetří čas nejen zúčastněným stranám, ale prodávají k prodeji nemovitosti v co nejkratším možném čase a za nejvýhodnější možnou cenu. 

 

Pomohl vám ve vaší práci také náš realitní software Poski REAL?

Poski REAL používá cca rok a vidí v něm velký benefit, kdy se jedná o skutečnost, že všechno je pod jednou pokličkou, resp. pod jednou střechou. V Poski REAL lze využít marketingové nástroje, propojit ho také s webem makléře, který jsme Adamu Šimoníkovi vyrobili přesně na míru a dle jeho slov je s ním velmi spokojen. V Poski REALu se skrývá však mnoho dalších vychytávek, jako je například elektronické podepisování smluvní dokumentace, komunikace s klienty, exportní můstky, a mnoho dalších prvků, které stále objevuje Poski REAL Adamu Šimoníkovi pomáhá při úspoře času a jeho efektivitě.

 

Jak se vám pracuje s našim realitním softwarem Poski REAL?

Primárně proběhlo seznámení s realitním softwarem, jelikož funkčnost Poski REALu je opravdu široká a je s ním velmi spokojen. Nyní nejvíce využívá cenové mapy, cenotvorbu kterou překládá klientům ať už na prodej nebo na pronájem a další výše zmíněné funkce. 

 

Která tři slova Vás napadnou když uslyšíte Poski REAL? 

“Praktický. Přehledný. Komplexní.”

 

 

Adam Šimoník drží dlouhodobě také titul nejlepšího realitního makléře Olomouckého kraje. Svým klientům pomáhá s výhodným prodejem i pronájmem nemovitostí v Olomouckém kraji a přilehlém okolí, kde už má více než 200 spokojených klientů. Díky své píli, férovosti a moderním technologiím se drží na špičce v drsném realitním světě. Nechte se inspirovat jeho příběhem a vyzkoušejte ke své práci realitního makléře moderní nástroje i vy. 

Jsme rádi, že mu v jeho úspěchu pomáhá také náš realitní software Poski REAL. Vyzkoušejte Poski REAL na 30 dní ZDARMA nebo nás kontaktujte pro více informací. Celý rozhovor můžete shlédnout i na našem YouTube kanále. Bude náš další rozhovor s vámi?

Brzy se můžete těšit na další rozhovor. A kdo to tentokrát bude? Můžete to být třeba vy! 🙂

 

Komentáře