Řešení pro realitní kanceláře

Jaký byl REALITYfest 2021?

Začátkem listopadu se v Praze konal finanční a realitní festival FINfest a REALITYfest, kde naši zástupci Poski REALu nesměli chybět. Při dodržení všech hygienických nařízení se festival mohl konat nejen online, ale i offline, za což jsme nesmírně vděční. 

Dvě konference na jednom místě, 150 řečníků, 65 přednášek a více než 1 000 návštěvníků. Atmosféra festivalu byla uvolněná a všichni se zase rádi viděli a projednali své novinky, připomínky a myšlenky. Největším přínosem REALITYfestu byly vaše připomínky, zpětná vazba, možnost vidět své klienty po dlouhé době i naživo, ale také navázání nových kontaktů. Občas se k nám zastavil někdo, kdo nás zatím vůbec neznal, ale díky zdravému moravskému pohoštění, a také díky našim příjemným kolegyním, jsme měli možnost pronést pár slov a navázat nové kontakty. Jsme vždy rádi za to, když nám klienti volají a my jim můžeme pomoci, ale setkat se po dlouhé době a vidět “staré” tváře je vždy super. Na festivalu jsme představovali naši novou funkci generování a podepisování smluv online. Funkce usnadní a urychlí našim klientům práci a čas, který mohou použít na zlepšování a poskytování dalších služeb. 

Naši zástupci Poski REALu se s radostí tohoto festivalu zúčastnili a byly nadšení. Děkujeme, že v době, kdy se podmínky pořádání akcí mění z týdne na týden, se tento festival mohl konat a my jsme mohli být součástí. Pár slov o tom, jak festival probíhal a jak se líbil, vám už napíší kolegové.

Denisa Honusová: “Jsem ráda, že jsem festivalu i v této nelehké době mohla být součástí. Věřím, že, stejně jako my u stánku, si to užili i naši klienti a partneři. Poski REAL už teď chystá další novinky a pracujeme také na zpětné vazbě od našich klientů. Celým festivalem provázela pohodová a pozitivní atmosféra.”

Adéla Danělišynová: “RealityFest jsem si užila a jsem ráda, že jsem měla tu možnost poznat své klienty a popovídat si s nimi. I za tak krátkou dobu jsem stihla poznat plno zajímavých lidí, navázat nové spolupráce a především si poslechnout velice zajímavé přednášky jako třeba Ženy v realitách. Jelikož přednášejícími byly i mé klientky. Vážím si každého, kdo se u našeho stánku zastavil a sdělil nám zpětnou vazbu, či pochvalu za mou práci. Již se těším na další ročník.“

Vladimír Vaněk:Jednalo se o moc zajímavou akci, kde se konečně po dlouhé době potkalo více lidí i osobně. Obecně lze z hlediska onlinu RealityFest shrnout do jednoho slova: digitalizace (především v online podepisování). Jsem moc rád, že i Poski REAL bude v příštím roce mít tuto funkcionalitu a makléři si budou moci podepisovat dokumenty přímo v Poski.”

Snad se s vámi uvidíme dříve než za rok. 🙂

 

       Poski REAL      Poski REAL

 

Komentáře