Informace pro klienty, Řešení pro e-shopy

Konec zdlouhavému posílání balíků! Zásilkovna spustila službu Mezi Námi

Kdo  z nás by neznal Zásilkovnu? Snad každému už alespoň jednou v životě zachránila kůži, když na poslední chvíli objednával třeba dárek. Zásilkovna přišla do Česka s revolučním způsobem dodání zboží z e-shopů a její pole zájmu pořád roste. Poté co ovládla trh doručování, na řadě byl trh odesílání balíčků. A tak je aktuálně nejžhavější novinkou Zásilkovny služba Mezi Námi, která staví na rychlém a jednoduchém procesu odesílání.

Jak Mezi Námi funguje?

Nejdřív si musíte stáhnout do svého chytrého telefonu aplikaci Zásilkovny z Google Play nebo AppStore. Po spuštění aplikace zde zadáte své jméno, telefonní číslo i e-mail a aplikace vám zobrazí přehled vašich minulých i současných doručovaných zásilek, všechna výdejní místa a nově i možnost odeslání zásilek.

Zvolíte si možnost odeslání zásilky a zadáte první parametry – cílovou zemi a typ zásilky. Následně se dostanete do kroku vyplnění údajů o odesílateli, pak vyberete výdejní místo a na závěr si ještě můžete vybrat bonusové služby, jako například kontrolu dokladů při odesílání alkoholu nebo tabákových výrobků.

Pak stačí už jen zásilku zaplatit, aplikace ji vloží do systému Zásilkovny a vám bude vygenerováno heslo. Po důkladném zabalení odesílané zásilky můžete vyrazit na kterékoli podací místo. Obsluha Zásilkovny si tady balíček převezme poté, co si zkontroluje vaše vygenerované heslo. Během chviličky tak odešlete balíček, bez čekání a za cenu už od 65 korun.

Aplikace mezi námiProč službu používat?

Hlavní, na co Zásilkovna sází, je jednoduchost odeslání. Nemusíte složitě papírovat ani tisknout štítek.Vše také vyřídíte velice rychle už na pár kliknutí. Výhodná je taky nízká cena, která začíná na částce 65 korun, zásilku přitom můžete odeslat i s dobírkou. Jediné omezení je velikost odesílaného balíčku. Maximálně může vážit 4 kilogramy a rozměry nesmí překročit 50 x 40 x 30 centimetrů.

Komu Mezi Námi pomůže?

Službu může využívat úplně každý, kdo má chytrý mobilní telefon a platí platební kartou online. Prvním impulzem ke spuštění Mezi Námi ale byly matky, které si chtěly jednoduše a levně mezi sebou zasílat oblečení po dětech.

Zajímá vás online prostředí a chtěli byste spustit vlastní e-shop? Zkuste to s chytrým e-shopem Clevero od zkušeného týmu Poski.com. Na 30 dní si e-shop můžete vyzkoušet zdarma!

Komentáře