Online marketing, Webdesign

Nevíte, jaké akce navštívit v roce 2020? Máme pro Vás pár tipů.

Nový rok už pomalu klepe na dveře a s sebou přináší spoustu zajímavých akcí, které budou stát za návštěvu. Veletrhů, summitů, konferencí a různých setkání bude pořádáno samozřejmě mnoho. My jsme pro Vás však vybraly ty nejzajímavější. Pojďme se tedy spolu podívat, na co se můžeme v příštím roce těšit.

Realitní ples 

Již v prvním měsíci nás čeká největší realitní společenská událost roku, a to právě realitní ples. Akce pořádaná v Národním domě na Vinohradech v Praze nabízí jedinečnou příležitost setkat se s kolegy z realitní praxe v jiném prostředí. Oprášit večerní róby můžete 18. ledna 2020. O hudební doprovod se postará orchestr Ladislava Bareše, kdyby se Vám však náhodou jejich muzika nezamlouvala, tak máte štěstí, protože v druhém sále bude vystupovat skupina SLOVANI. Můžete se těšit na bohatou tombolu, taneční ukázky a vyhlášení 2. ročníku soutěže Realiťák roku. Jedním ze členů odborné poroty pro tuto soutěž bude náš výkonný ředitel Ing. Vladimír Vaněk. Neváhejte tedy a dorazte si užít skvělý večer. 

Reshoper

Na realitní ples navážeme akcí, která se bude konat 30. ledna 2019 v Praze. Můžete se těšit na veletrh a konference pro e-commerce komunitu, kterou nám nabízí už třetí ročník Reshoperu. Nechte se inspirovat přednáškami odborníků z praxe. Potkáte se tu s firmami, které můžou poradit, jak vylepšit právě Váš e-shop. Dozvíte se jaké trendy momentálně hýbou e-commerce. Samozřejmě se nemusíte bát, že by Vám kručelo v břiše, během celého dne si můžete dopřávat z bohatého občerstvení, i to je zajištěno.  Minulé ročníky jsme navštívili i my, můžeme tedy Reshoper jenom doporučit. Neseďte tedy doma a určitě doražte!

Czech On-line Expo

Další akcí, která opravdu stojí za zmínku je Czech On-line Expo, kterého se můžete zúčastnit od 2. do 3. dubna na Výstavišti Praha Holešovice. Určitě neprohloupíte, když si zvolíte právě tento největší český e-commerce a on-line business veletrh s 15 tématickými konferencemi. A co Vás tady tedy čeká? Nejen e-commerce a on-line veletrh, ale i freelance zóna s konzultanty, odborné konference a v neposlední řade investorský launch. Z vlastní zkušenosti víme, že tento veletrh určitě není na škodu navštívit.

Pokud Vám však nevyhovuje účastnit se akcí, kde jsou davy lidí, musíte se mačkat a čekat ve frontách, máme pro Vás řešení! Tím je odborné školení u nás v Poski.

Odborné školení Poski

Nabízíme školení, které vás nebo vaše podnikání posunou o krok dopředu. To, co je pro nás každodenní práce, pro vás shrneme a ukážeme na praktických a užitečných příkladech. Rádi si pro vás připravíme školení na míru. Bude se Vám věnovat zkušený odborník a jistě si s sebou domů odnesete spoustu nových poznatků, díky kterým můžete vylepšit svůj e-shop. Nejbližší školení proběhne 22. 1. 2020, budeme se na Vás těšit.

Pokud Vás akce, které jsou uvedeny výše  nezaujaly, tady máte další tipy, kam vyrazit. 

Internet Advertising Conference (13. 2. 2020)

Východočeský Marketing day (20. 2. 2020)

Ostravský Marketing Day (5. 3. 2020)

Marketing festival (23. – 24. 4. 2020)

REKLAMA POLYGRAF OBALY (28. 4. – 30. 4. 2020)

Content First (21. 5. 2020)

Marketing Mix Praha (17.9.2020)

Brand management 2020 (30. 9. 2020)

Marketing Mix Brno (1. 10. 2020)

Komentáře