Informace pro klienty

Novinky pro klienty v podpoře Poski.com

Určitě jste si již všimli změn v systému podpory Poski.com. Děláme systém podpory pro naše klienty dostupnější a intuitivnější. Chceme, aby se vám se systémem co nejlépe pracovalo. Nově jsme upravili především práci s vašimi projekty. Nyní vidíte vše přehledně v KANBANové tabuli, která nám pomáhá s efektivnějším plánováním výrobních úkolů, a i vy na první pohled vidíte, v jaké stavu se nachází daný úkol.

Výhody pro klienty, kteří mají otevřený projekt

Mezi největší výhodu pro klienty, kteří mají otevřený projekt, patří především možnost schvalování jednotlivých úkolů a možnost komunikovat v rámci projektu. Po přechodu do sekce projekty v Podpoře Poski.com hned vidíte průběh vašeho projektu a časovou osu. Nyní máte lepší přehled o stavu projektu a úkolů na podpoře a možnost komentovat a schvalovat jednotlivé tikety v projektu.

Výhody pro klienty, kteří řeší úkoly na podpoře

Naším primárním cílem je zvyšování spokojenosti klientů, proto jsme se rozhodli zvolit smajlíkovou metodu hodnocení naší práce, vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležitá. Na základě vašeho hodnocení poté posouváme služby technické podpory dále.

 

Jak s podporou pracovat?

Připravili jsme pro vás také video návody, kde se dozvíte, jak přesně s podporou Poski.com pracovat. Najdete zde informace, jak schválit termín úkolu, komunikaci, milník nebo jak hodnotit jednotlivé úkoly.

Do budoucna pro vás chystáme další novinky, které vám práci s Podporou Poski.com značně usnadní, jako třeba systém servisní smlouvy. Pokud by vám v naší podpoře Poski.com nebylo cokoliv jasné, zavolejte nám na +420 597 317 061. 

 

Komentáře