Řešení pro realitní kanceláře

Ohlédnutí za Realitním světem 2022


Zástupci našeho produktu
Poski REAL se vybrali společně na konferenci Realitní svět 2022 v Praze nejen kvůli utužování vztahů s našimi klienty. Postupně se snad vracíme i napříč okolnostem ve světě do normálu a do pravidelných střetnutí s vámi na konferencích, veletrzích či festivalech a za to jsme rádi!

Co se na konferenci dělo a jak jsme ji viděli našimi očima?

Konference se konala s omezenou kapacitou pro 500 účastníků v úžasném prostředí na střeše obchodního domu Máj. Pomyslíte si, konference v obchodním domě? Jistě, v samotném srdci našeho hlavního města, bylo místo pro toto setkání naprosto perfektní. 

Začátek probíhal v klidném a příjemně komunikativním prostředí, kde se už od samotného rána vedli různé zajímavé konverzace a výměny zkušeností a názorů z digitálního a realitního světa. Spolu s dalšími 4 partnery akce jsme měli místo pro své reklamní stánky na kraji otevřeného prostoru, kde se za námi mohl zastavit kdokoliv z přítomných účastníků. Bouřlivé konverzace se nesli nejen ve vnitřních prostorách, ale také na otevřené střešní terase, kde se makléři mohli pohodlně posadit, dát si něco dobrého k jídlu a pití a debatovat o čem chtěli. Od rána také probíhal program v jednotlivých blocích, kde vystupovali řečníci na zajímavá témata jako: Digitální makléř,  Makléř jako značka, Makléř jako investor a další. Všichni pečlivě poslouchali, aby se dozvěděli něco, co jim pomůže a zvedne business zase o něco výš.

 


Proč jsme se konference zúčastnili?

  • Protože vztahy s našimi zákazníky jsou důležité a musí se budovat.
  • Kvůli prezentaci naše nové funkce tvorba a podpisy smluv elektronicky.
  • Připomenutí našeho nástroje web makléře a web nemovitosti, které jsou tak důležité pro osobní prezentaci.
  • Rozdávání losů, kde se hrálo o web makléře nebo web nemovitosti na 3 měsíce zdarma. 
  • Zúčastnili jsme se i kvůli zpětné vazbě, která je důležitá pro pochopení našich klientů a vylepšení procesů.
  • Ale hlavně, rádi všechny naše klienty vidíme, vypadneme na chvíli z kanceláře a debatujeme na různé témata.  🙂


Po vydatném dni plném nových kontaktů ale i utužování stávajících kontaktů, jsme ještě zůstali díky skvělé organizaci na afterparty. Počasí vyšlo nádherně a proto jsme i v polovině dubna mohli být večer pod šířím nebem a pokračovat v
neformální konverzaci s makléři.

Mimo jiné, gratulujeme všem výhercům k výhře a využijte ji co nejdříve, platí jen do určitého data zmíněného na výherním lose.

Děkujeme za možnost být součástí a už teď se těšíme na další ročník Realitního světa! 

Tým Poski 

Komentáře