Informace pro klienty

Plánovaná aktualizace realitního softwaru Poski REAL na verzi 3.4.1

Vážení uživatelé Poski REALu,

rádi bychom Vás informovali, že v termínu od 2.11.2016 do 9.11.2016 bude postupně probíhat aktualizace jednotlivých instalací Poski REALu z verzí vyšších než 3.3.7 na verzi 3.4.1. Čeká na Vás spousta nových funkcí, nových modulů a vylepšení. O konkrétních detailech budete včas informování.

Realitní software

Samotná aktualizace jednotlivých instalací bude v tomto termínu probíhat v brzkých ranních hodinách, abychom dostupnost systému omezili minimálně.

 

V případě zájmu můžete na emailu podpora@poski.com zažádat o přístupy do testovacího rozhraní této nové verze Poski REALu. V této testovací verzi si budete moci Váš aktualizovaný systém vyzkoušet.

  • Na základě žádosti Vám budou v týdnu od 17.10.2016 zaslány přístupové údaje do testovací verze Vaší instalace

Aktualizace se týká jen těch klientů, kteří mají obchodní model typu pronájem.

  • Pokud aktuálně využíváte obchodní model odkup nebo nevíte, který obchodní model využíváte, kontaktujte technickou podporu nebo svého obchodního zástupce Poski.com, aby Vám byla představena možnost přechodu na pronájem licence nebo možnost jednorázového upgradu

Máte li nové podněty, neváhejte nám je posílat na náš servisní email podpora@poski.com. Systém upravujeme především pro Vás.

Tým Poski REAL.

Komentáře