Řešení pro e-shopy

Podpora internetových prohlížečů v Poski.com

Vážení klienti,
dovolte abychom Vás informovali o změnách v podporovaných prohlížečích při výrobě webových projektů naší společností.
Vzhledem k tomu, že technika nespí a internetové prohlížeče se neustále aktualizují, byli jsme nuceni reagovat na tuto skutečnost a webové stránky tak přizpůsobovat pro moderní a hlavně aktuální prohlížeče.

Hlavním důvodem úprav je především snaha, abychom mohli Vaše webové stránky stále vyrábět v nejmodernějších technologiích, které naši klienti požadují.
Podporované verze internetových prohlížečů:
Google Chrome v poslední vydané verzi, Mozilla Firefox v poslední vydané verzi s prodlouženou podporou (ESR) a Microsoft Internet Explorer ve verzích 9, 10 a 11.

Nezapomínejte si tedy pravidelně aktualizovat Vaše prohlížeče, pokud to neudělají automaticky za Vás. V případě, že využíváte například internetový prohlížeč Microsoft Internet Expolorer ve verzi 7 a nižší (méně než 7 % uživatelů), riskujete kromě zvýšeného rizika napadení Vašeho počítače viry i chybně fungující základní aplikace, jako je například internetové bankovnictví nebo chybné zobrazení webových stránek, nejen od nás, ale i od ostatních renomovaných společností na trhu.

Nezobrazuje se Vám správně řada webových stránek na internetu? Pravděpodobně používáte zastaralý prohlížeč.

Aktuální verzi Vašeho prohlížeče zjistíte obvykle v nastavení prohlížeče, druhou možností je

navštívit webové stránky whatbrowser.org – jednoduše tak zjistíte zda používáte aktuální verzi prohlížeče a pokud ne,na webu najdete odkazy na aktuální verze ke stažení.

Komentáře