Informace pro klienty

Sloučení realitních serverů pod Videobydleni.cz

Jistě jste za poslední dobu postřehli změnu v některých realitních serverech. Nové přibývají, ty volají realitním kancelářím se žádostí o exporty nabídek, některé končí. O důležitých změnách na trhu v této oblasti,  vám pravidelně píšeme prostřednictvím našeho realitního softwaru Poski REAL nebo na našem blogu. 

Tímto bychom vás chtěli informovat ohledně sloučení šesti realitních serverů, které přechází pod skupinu B3 Technology. Konkrétně se jedná o Realitypro.eu, Vitio.cz, Bydlisnami.cz, Realitymat.cz, Origo-reality.cz a Videobydleni.cz, které je hlavním exportním můstkem pro tyto zmíněné servery. V praxi to tedy znamená, že B3 Technology bude postupně odpojovat můstky a tím tedy přímé napojení dat na již zméněné servery realitypro.eu, vitio.cz, bydlisnami.cz, realitymat.cz a origo-reality.cz. Hlavním kanálem pro export bude můstek na Videobydleni, které bude na ostatní servery zakázky přeposílat.

V současné době společnost B3 Technology postupně realitní kanceláře kontaktuje a po domluvě vypíná exporty. Z těchto důvodů může dojít i ke změnám v Poski REALu a exporty mohou obsahovat neopravitelné chyby. S případnými dotazy ohledně exportů se na nás neváhejte obrátit na email podpora@poski.com.

Komentáře