Informace pro klienty, Řešení pro realitní kanceláře

Správa emailů v systému Poski REAL

Rádi bychom Vám představili novou funkci v systému Poski Real, kterou můžou využívat všichni klienti, kteří mají verzi systému 3.5.7. a novější.

Nyní máte možnost spravovat si Vaše e-mailové schránky přímo v systému a tudíž nemusíte kontaktovat naší technickou podporu.

A co vše lze si v systému nastavit?

Můžete si:

  • vytvářet nové schránky
  • zobrazit si celkový přehled všech Vašich schránek
  • u každé schránky si můžete prohlédnout kolik procent místa máte obsazeno
  • nastavit automatickou odpověď
  • nastavit si přeposílání
  • nastavit si aliasy
  • změnit si heslo
  • schránku si můžete odstranit

 

Vytváření nové schránky

Novou schránku si můžete vytvořit dvěma způsoby.

První možnost máte v podmenu E-maily, kde stačí kliknout na nová schránka.

 

Druhá možnost je zvolit tlačítko plus, které se nachází vpravo, ve vrchním menu.

 

 

V dalším kroku si pak zvolíte název nové schránky, heslo a pro kontrolu heslo znovu opíšete. Heslo by mělo být dostatečně bezpečné, to znamená, že by mělo obsahovat minimálně deset znaků, jednu číslici a jedno písmeno. Míru bezpečnosti Vašeho hesla vidíte pod polem Heslo.

 

Přehled schránek

Celkový přehled schránek si můžete prohlédnout po kliknutí na “přehled schránek”.

Zde pak přehledně vidíte kolik dané schránky zabírají místa, ke kterému makléři je daná schránka přiřazena, zda má nastaveno automatickou odpověď či má nastaveno přesměrováni. Pokud chcete schránku editovat, můžete to opět udělat dvěma způsoby a to tlačítkem ve vrchní liště, nebo třemi tečkami.

 

 

Nastavení automatické odpovědi

Velmi často používanou funkci u e-mailů si nyní můžete pohodlně nastavit přímo v systému Poski REAL. Stačí kliknout na tlačítko “Editovat” u Vaši schránky a v nastavení schránky se přesunout níže, kde najdete sekci “Automatická odpověď”. Zde stačí kliknout na text “Nastavit automatickou odpověď”. Poté vyplníte od kdy do kdy chcete, aby odpověď Vašim klientům chodila. Můžete si také zvolit šablonu a nebo si napíšete vlastní odpověď. Poslední pole můžete vyplnit, pokud budete chtít, aby emaily od Vašich klientů se zároveň přeposílaly např. na Vašeho kolegu. Nezapomeňte změny uložit tlačítkem dole “Uložit”.

 

Nastavení přeposílání

Opět velmi žádaná funkce u e-mailů – funkce přeposílání. Pokud chcete, aby z Vaši firemní e-mailové adresy chodily zprávy také na Vaši jinou e-mailovou adresu, nastavte si přeposílání. Tuto funkci najdete opět v administraci dané schránky. Stačí vyplnit pole “Přeposílat na e-mail:” e-mailovou adresou, na kterou chcete zprávy přeposílat. Celkem můžete přeposílat zprávy až na tři zvolené adresy. Nezapomeňte změny uložit tlačítkem “Uložit” ve spodní části.

 

Nastavení aliasů

Aliasy jsou e-mailové adresy, na které se nelze přihlásit, ale automaticky předají zprávu na Vaši e-mailovou adresu. To znamená, že pokud Vaše adresa je honza@nejlepsirealitka.cz můžete si pro tuto adresu nastavit aliasy např. honzik@nejlepsirealitka.cz nebo honzula@nejlepsirealitka.cz. Poté všechny emaily, které Váš klient pošle na honzik@ nebo na honzula@ se automaticky přepošlou na honza@nejlepsirealitka.cz. V systému můžete použít až tři aliasy. Nezapomeňte změny uložit tlačítkem “Uložit” ve spodní části.

 

Změna hesla

Nemůžete si zapamatovat Vaše nynější heslo ke schránce? Není nic lehčího než si jej změnit. Tuto možnost najdete také v administraci Vaši schránky. Stačí zaškrtnout “Změnit heslo”, vyplnit nové a pro kontrolu jej vyplnit znovu. Přístupy si pak můžete pro jistotu odeslat na jiný Váš e-mail, aby jste již měli heslo vždy k dispozici. Nezapomeňte změny uložit tlačítkem “Uložit” ve spodní části.

 

Smazání schránky

Pokud potřebujete určitou schránku smazat, postup je jednoduchý. Opět to můžete provést dvěma způsoby. Stačí když v celkovém přehledu kliknete na schránku, kterou chcete smazat a pomoci ikony “červený křížek” schránku smažete.

Nebo můžete kliknout na tři tečky u schránky, kterou chcete smazat, a poté vybrat z nabídky “Odstranit”. Následně dojde k odstranění schránky společně se všemi daty, které byly ve schránce uloženy. Tuto změnu již nelze v systému Poski REAL vrátit spět.

Doufáme, že pro Vás tato funkce bude užitečná a zpříjemní Vám Vaši práci.

Pokud byste měli jakékoli otázky, prosím kontaktujte naši technickou podporu na podpora@poski.com

Děkujeme

Komentáře