Informace pro klienty

Ukončení podpory staré verze importního rozhraní na ceskereality.cz

Vážení klienti,

aktuálně nás informoval pan Nechvatal z realitního portálu ČESKÉREALITY.cz o tom, že v prosinci 2016 končí podpora starého formátu importního rozhraní na ceskereality.cz.

ceskereality_czPokud využíváte aktuální verzi Poski REALu (verze 3.3) ve formě pronájmu licence, tak pro Vás již nyní máme připravenou aktualizaci na nový formát importního rozhraní na ceskereality.cz. Aktualizace proběhne hromadně během října 2016.

Pokud využíváte některou z verzí Poski REALu starší než verzi 3.3 (případně verzi 3.3 formou odkupu licence), tak tuto aktualizaci můžete získat jednorázovým upgradem, případně přechodem na formát měsíčního pronájmu licence realitního systému Poski REAL. V prosinci 2016 již Vám export nabídek na ceskereality.cz může vykazovat chyby a nabídky nebudou na procházet na realitní server.

V případě zájmu o upgrade prosím kontaktujte svého obchodního zástupce Poski.com

Nová verze importního rozhraní na ceskereality.cz zahrnuje služby, které byly požadovány realitními kancelářemi. Například topování inzerce, statistiky nemovitostí, přechod na systém adres RÚIAN a další rozšíření.

Číslo vaší verze Poski REALu najdete na přihlašovací stránce do vašeho programu (www.realitnikancelar.cz/poskireal/).

Tým Poski REAL.

Komentáře