Informace pro klienty, Řešení pro realitní kanceláře

Ukončení provozu realitního serveru nejlevnejsi-realitka.cz

Vážení klienti,

dne 4.5.2017 nám realitní server nejlevnejsi-realitka.cz sdělil, že ukončil svůj provoz a již nadále nebude možné exportovat inzerci.

Pokud využíváte aktuální verzi Poski REALu (verze 3.4 a výše) ve formě pronájmu licence, tak pro Vás již nyní máme připravenou aktualizaci, která provede automatické odstranění tohoto realitního serveru a systém již nebude vykazovat chyby exportu na tento server.

Realitní software

Pokud využíváte verzi Poski REALu 3.3 nebo starší, tak tuto aktualizaci můžete získat jednorázovým upgradem, případně přechodem na formát měsíčního pronájmu licence realitního systému Poski REAL.

V případě zájmu o upgrade prosím kontaktujte svého obchodního zástupce Poski.com

Číslo vaší verze Poski REALu najdete na přihlašovací stránce do vašeho programu (www.realitnikancelar.cz/poskireal/)

Nejedná se vůbec o nic neobvyklého, provozovat úspěšný realitní server v konkurenci takových hráčů, jakou jsou například Sreality, není vůbec nic jednoduchého. Každý rok v České republice vznikne neuvěřitelných cca 25 – 35 serverů a každý rok jich podobný počet zanikne. V roce 2016 jsme mapovali celkem 150 realitních serverů a je jasné, že ne každému se podaří uspět. Pro český trh se však jedná o veliké číslo. I tak se inzerovat na menších serverech zdarma nebo za menší poplatky vyplatí.

Pokud máte realitní software, stačí do něj zadat svojí nabídku a on vše zařídí sám. Nad zadáním inzerce netrávíte ani o minutu času více. Proč tedy svojí inzerci zdarma nebo za minimální investici nerozšířit?

Proto připomínáme všem stávajícím i novým zájemcům o rozšíření míst k inzerování, že i nadále je možné s úspěšným realitním softwarem Poski REAL inzerovat zdarma na menších serverech v hodnotě 30 000 Kč.

Přečtěte si více – http://www.realitni-system.com/exporty

Tým Poski REAL.

Komentáře