Informace pro klienty, Online marketing, Řešení pro e-shopy

UX, PPC, Facebook, Heuréka a další… Ztrácíte se v tom?

On-line marketingových kanálů je opravdu spousta a pro každý typ businessu je zapotřebí z nich “namíchat” ten správný koktejl. Nikdy neplatí, že pokud stanovená strategie funguje u jedné společnosti, tak bude zaručeně fungovat u společnosti druhé. Proto se náš marketingový tým v Poski.com skládá z nejrůznějších specialistů, kteří společně vytvářejí strategie třeba právě pro váš e-shop.

Namícháme vám ten nejlepší koktejl online marketingu. Po něm vás hlava bolet nebude a navíc dáte konkurenci sbohem. Připijeme si společně? 🙂 Pokud vás jenom trošku zajímá, s čím vším vám náš marketingový tým dokáže pomoci, podívejte se na náš nový (a zcela odlišný) web, a nebo si přečtěte tento článek.

www.pomamahevrustu.cz

 

Z jakých přísad vám namícháme koktejl na míru?

PPC reklama

PPC reklama není jenom o sepsání reklamních textů, či navržení bannerů. Je to o neustále optimalizaci, práci s publikem a dalších úpravách. Dokážeme oslovit až 95 % české internetové populace. Přesvědčte se sami. 🙂

Buďte vidět a předběhněte konkurenci díky PPC reklamě.


SEO aneb dlouhodobá konkurenční výhoda

Naše SEO není jen tupé zírání na klíčová slova nebo nákup tuny odkazů. Přivádíme na weby a e-shopy relevantní návštěvníky díky ověřeným strategickým postupům s přesahem do obsahového marketingu, sociálních sítí, PPC a dalších aktivit online marketingu.

Chcete se dostat ve vyhledávačích tam, kde vás každý snadno najde?


Sociální sítě

Mravenčí práci nechte na nás. Co byste na Facebooku či Instagramu měli říkat svým zákazníkům, jaké kampaně tvořit a na koho vlastně cílit? Jak poznáte, že si vaše kampaň vede dobře?

Tuto mravenčí práci nechejte na nás.

Od analýzy sociálních sítí a plánování, až po splnění společných cílů.


E-mail marketing

Plácáte se v e-mail marketingu jako ryba na suchu? Trávíte nad sestavováním textů opravdu hodně času a stále nevíte, jak ulovit více zákazníků?
Díky e-mailům s personalizovaným obsahem vám pomůžeme si nejen udržet stávající zákazníky, ale i zvýšit objem vašich tržeb.

E-mail marketingové kampaně, které zabodují!


UX design a kreativa

Nevíte, proč návštěvníci vaši stránku opouštějí nebo jak se ve vašem e-shopu cítí? Zanalyzujeme pohyb každého návštěvníka a navrhneme vám řešení problému. Vytvoříme vám také kreativní podstránky, například s kariérou nebo službami.

Pomáháme lidem zorientovat se ve světě internetu.


Krása a zdravá eshop Clevero

Zajímá vás více? Napište nám na marketing@poski.com nebo vyplňte nezávaznou poptávku na našich stránkách. 

Komentáře