Řešení pro realitní kanceláře

Jak odlišit web pro realitní kancelář od konkurence

Také přemýšlíte nad tím, jak odlišit právě Váš realitní web od ostatních? Radim Krpec, který vede tým Poski REALu, Vám poradí, jak se rychle a jednoduše odlišit.

 

Vytvořte jedinečnou korporátní identitu

Základem pro odlišení realitní kanceláře i jejího webu je jedinečný a nezaměnitelný vizuální styl. Příkladem může být web kaktusreality.cz či také htreality.eu (připravujeme) a webové stránky jejich realitních makléřů, v tzv. „grafity stylu”.

Prezentujte reference i prodané nemovitostiVýstřižek

Dobré reference jsou důležité a prodávají. Proto by na Vašem webu měly být vidět. Archivací nabídky v systému se nabídka stáhne z realitních serverů.U Vás na webu však zůstane dále na stejné URL adrese pouze s příznakem prodaná/pronajatá. Můžete si tedy změnit popis nemovitosti a dále ji prezentovat jako referenční nemovitost. Příkladem může být realitní web RealityWAP.cz.

htreality BartaNechte své makléře prezentovat vlastní značku

Tvorba vlastní image realitních makléřů? Proč ne? Nechte makléře samostatně budovat své jméno, vytvořte jim vlastní web a dovolte jim stát se profesionály. Jejich stránky lze také propojit s hlavním webem realitní kanceláře. Tuto možnost využívá například HT reality nebo simplyHome.

Definujte proces prodeje

Profesionalita vyvolává pocit jistoty. Vysvětlete textově nebo vizuálně celý proces prodeje, a případní klienti nabudou dojmu, že o ně bude profesionálně postaráno. Jednou z možností, jak si ušetřit práci se starostí o klienty, je systém Poski REAL. Tento systém dokáže pravidelně informovat vaše majitele nemovitostí o aktuálním stavu inzerce a práci s nabídkou. Zajišťuje to pomocí pravidelně odeslaného reportu (ohlasů).

Tvorba e-shopy

Propagujte své nemovitosti na Facebooku

Sociální sítě jsou dnes nejen fenoménem, ale také nástrojem pro zviditelnění a positioning značky. Buďte sociální a budujte si na Facebooku svou vlastní komunitu. Například systém Poski REAL umí na Facebook exportovat nabídky ihned po jejich zadání. Příkladem můžou být KAKTUS reality a jejich stránka na sociálních sítích – www.facebook.com/kaktusreality.

kaktus FB

Nabízejte pomocí kvalitních a aktuálních fotografií. 

Fotografie nabídky je první věc, kterou návštěvník inzerátu uvidí a na jejímž základě se rozhoduje, zda se o inzerát bude více zajímá. Výrazně doporučujeme vkládat k inzerátům fotografie aktuální (dle ročního období) v dostatečném rozlišení a kvalitě. Změňte občas v inzerci výchozí fotografii, případně celou sadu fotografií za jiné.

První sekundy rozhodují! 

Prvních pár sekund rozhoduje o tom, zda návštěvník na webu zůstane a bude pokračovat v dalším hledání. Proto je třeba nejenom zaujmout, ale zpřístupnit web pro návštěvníky z mobilních zařízení. Poměr mezi návštěvníky z mobilních zařízení a počítačů se pomalu vyrovnává.

Pomohli jsme Vám? Sdílejte s námi tipy, které používáte.

Komentáře