Online marketing

Nové funkce ve Facebookových reklamách, které zvýší vaše tržby

Inovativní funkce ve Facebookových reklamách přinášejí nové možnosti pro růst vašich tržeb. Objevte, jak využít tyto nástroje k dosažení maximálního úspěchu ve vaší propagaci!


Zvýraznění promo kódů v reklamách

Nabízíte svým zákazníkům slevu po zadání specifického kódu? Zvýrazněte jej ve svých reklamách na Facebooku a Instagramu! Zvýraznění promo kódů v reklamách vede ke snadnějšímu rozpoznání výhodných nabídek a tím i k vyšší konverzi a tržbám. Jak na to? 

Tuto funkci najdete v rozhraní pro vytváření samotné reklamy. Stačí pouze zaškrtnout tuto možnost přímo v nastavení reklamy. Po zaškrtnutí se vám zobrazí možnost, zda chcete kódy vložit automaticky z inventáře reklam nebo je můžete vložit ručně.


Generování textů do vašich reklam pomocí AI

Nebaví vás vymýšlet texty ke svým reklamám? Meta se vám snaží pomoct a přináší vlastní AI textový generátor. Stačí zadat jeden primární text a funkce vám automaticky vygeneruje až 6 různých verzí textu, který vychází z klíčových slov a frází, která máte zájem zdůraznit. Zatím je tato funkce dostupná pouze pro text zadaný v anglickém jazyce, brzy se jí ale dočkáme i v ostatních jazycích.


Rozšíření reklamy o produktový katalog

Díky vylepšením Advantage+ obsahu si můžete nově v kampaních zapnout rozšíření vaší reklamy o produktový katalog. To znamená, že pod vaším bannerem nebo videem se budou zobrazovat položky z vybraného katalogu produktů. Tuto vychytávku ocení hlavně e-shopy, u kterých obvykle patří produktové katalogy k nejvýkonnějším reklamám.


Reklamy s připomenutím

Bez ohledu na to, zda oznamujete premiéru filmu, prodáváte vstupenky na koncerty nebo propagujete uvedení nového produktu, reklamy s připomenutím umožňují vaší události dostat k více lidem. Když vytvoříte reklamu s připomenutím, uživatelé uvidí reklamu s tlačítkem “Připomenout si”. Toto tlačítko jim umožní nastavit si připomenutí nadcházející online nebo offline události. Pokud se prokliknou, nastaví se připomínka a zákazník obdrží upozornění před začátkem události, což zvyšuje pravděpodobnost, že se účastní. Tato funkce je aktuálně dostupná pouze pro aplikaci Instagram.


Plánování rozpočtu

Plánujete nějakou promo akci, kterou chcete více podpořit? Potřebujete zvýšit rozpočet na Facebooku, ale nechcete, aby vaše kampaně sklouzly zpět do fáze učení? Nově můžete vyzkoušet plánování rozpočtu. Můžete předem naplánovat navýšení rozpočtu v určité dny nebo časy, kdy očekáváte lepší příležitosti k prodeji, nejvyšší návštěvnost nebo jiná období propagace. 


Komentáře