Informace pro klienty

Po lišce se slehla zem. Co se stalo s Foxydesk?

Foxydesk se v roce 2017 začal prezentovat jako první webový nástroj pro zákaznickou podporu bez měsíčních poplatků. To znamená jednou zaplatíte a máte doživotní servis. Live-chat okno na web či e-shop jste tím pádem mohli využít s neomezenými funkcemi, průběžnou aktualizací, českou podporou, libovolným vzhledem okna a dalšími atraktivními výhodami. 

Landing page firmy Foxydesk, která se objeví, kdy si je najdete.
Landing page Foxydesku

Přirozeně nízká cena bez měsíčních poplatků vyvolala u řadu lidí pochybnosti o serióznosti a dlouhodobosti celého projektu. 

Přehled emailů, kteří dostali zákazníci při email marketingu
Někteří uživatelé byli vůči službě skeptičtí

Udržitelnost se Foxydesk snažil bránit nevyčerpatelným trhem a postupnou expanzí do zahraničí, jenž měla zajistit nepřetržitý příliv financí a tím reálný funkční business model. 

Zákazník má vždycky pravdu 

Společnost možná měla “silný” marketing v podobě emailingu, ale ten zákazníka nedokázal úplně oslepit od nefungující podpory a laxní komunikace ze strany Foxydesk. 

Názor jednoho ze zákazníka Foxydesku
Screenshot jednoho z potencionálních zákazníků

Firma fungovala 4 roky a nyní projekt oficiálně končí. I přes vkládané naděje, jako českého konkurenta SmartSuppu, nešla přehlídnout nespokojenost zákazníků, která pocházela i ze stran firem, jenž spolupracují s Poski. Obchodní ředitel Poski.com ing. Filip Kosík jako alternativu nabízí svým klientům třeba společnost Smartsupp.

Komentáře