Informace pro klienty, Online marketing, Řešení pro e-shopy

Setkali jste se již s “rychlým prostředím” v mobilních reklamách na Facebooku?

Facebook neustále inovuje nejen svůj Business manager, skrze který děláme kampaně, ale také přidává nejrůznější formáty reklam. V tomto článku vám popíšeme Rychlé prostředí pro mobilní telefony, které patří už k trošku “starším” formátům. V minulosti jsme jej mohli znát pod názvem “Základní stránka”. V poslední době se však Facebook rozhodl funkce osvěžit a rozšířit, proto doporučujeme si tento formát určitě vyzkoušet!

Šablony pro rychlé prostředí se dají poměrně rychle a snadno vytvořit, je zapotřebí mít vhodný obsah a fotografie ve vybraných formátech. Jak vypadá takové rychlé prostředí?

 

Zde vidíme prezentaci produktů, která se nám zobrazí, pokud v reklamě – příspěvku klikneme na “zobrazit více informací”. Můžete si zde sami navolit produkty, text a také text a odkaz konverzního tlačítka.

Proč využít Rychlého prostředí?

Jedná se v podstatě o formu “landing page”, na které můžete potenciálnímu zákazníkovi komunikovat spoustu informací. Jaké šablony můžete využít? Popíšeme vám ty nejvyužívanější.

  1. Výkladní skříň pro vaše produkty.
    • Šablona využívá a zobrazuje produkty z katalogu e-commerce, který je nutno mít nahraný. Cílí na okruhy uživatelů, kteří mají o vaše produkty největší zájem.
  2. Kolekce vašich produktů. 
    • Pomocí karet můžete prezentovat své produkty, jejich cenu, využití apod. Tuto šablonu můžete využít také například pro prezentaci svých referencí.
  3. Získejte kontakty
    • Díky šabloně Rychlý formulář můžete získat kontakt přímo na potenciálního zákazníka nebo například uchazeče školení (pokud je obsahem kampaně propagace například podzimní vlna školení ve vaší společnosti).

Online Marketing poski.com

Jak vytvořit Rychlé prostředí ve vaší reklamě?

Úplně nejlepším a jasným návodem je návod přímo od Facebooku. 

Jak fungují rychlé formuláře? To si můžete přečíst v jednom z našich článků: Reklama na Instagramu aneb jak získat kontakty na potenciální klienty?

Zajímá vás více? Napište nám na náš e-mail marketing@poski.com.

Komentáře