Řešení pro realitní kanceláře

Soutěž Realiťák roku je zpět. Tentokrát s Poski.com v porotě!

Cílem v pořadí už druhého ročníku soutěže Realiťák roku je představit veřejnosti opravdové profesionály z řad makléřů. Soutěž podporuje slušnost, férovost, kladný přístup ke klientům a odborné znalosti, proto jsme hrdí na to, že se jeden z našich zakladatelů a výkonný ředitel v jedné osobě Vladimír Vaněk stal členem poroty.

vladimír vaněkO co v soutěži Realiťák roku jde?

Cena za nejlepšího realitního makléře byla poprvé udělena loni, i přesto si ale stihla získat určitou prestiž nejen v realitních kruzích. Do soutěže jsou zapojeni automaticky všichni makléři registrovaní a aktivně inzerující na Reality.iDNES.cz. Od lednového slavnostního zahájení si mohou tito makléři vylepšit svůj profil a zabodovat tak nejen u svých klientů.

O vítězi rozhoduje svými hlasy široká veřejnost na www.RealitakRoku.cz, z každého platného e-mailu lze poslat jen jeden hlas. Kromě veřejnosti se ale na finálním žebříčku vítězů podepíše i hodnocení odborné poroty. Hlasovat pro makléře lze od 1. února až do 30. listopadu, slavnostní vyhlášení pak proběhne 18. ledna příštího roku na 1. realitním plese v Národním domě.

Co vítěz soutěže získá?

Vyhrát soutěž, ať už celostátně nebo regionálně, která svědčí o vaší férovosti, je skvělá prestiž. I když vítězství je vítězství, účast se samozřejmě také počítá. Nejen, že na sebe upozorníte a představíte svou práci, ale také získáte neocenitelnou důvěru klientů, která je u realitních makléřů velice důležitá. Neváhejte se proto zapojit – Realiťák roku o klienty rozhodně nouzi nemá.

Poski REAL realitní software

Porota je složená z opravdových odborníků

Vybrat toho vážně nejlepšího realiťáka ze všech je těžký úkol, proto se odborná porota skládá z těch nejpovolanějších. Vedle Pavla Rakouše z Ministerstva pro místní rozvoj České republiky a Jana Borůvky z Asociace realitních kanceláří České republiky se zde objeví i Ivana Cikánková, zakladatelka Ženy v realitách, a další. Náš Vladimír zde bude mít příležitost zohlednit roky zkušeností, které nasbíral při vývoji realitního softwaru Poski REAL i řízení firmy. Za 20 let své praxe se cítí jako doma zejména v online problematice a efektivitě práce, na což se jako porotce také zaměří.

Za celou společnost Poski.com přejeme všem účastníkům Realiťáka roku hodně úspěchů, Vladimírovi a zbytku poroty pak, aby se těžkého úkolu hodnocení zhostili co nejlépe a férově.

Záznam živého vysílání: Představení odborné poroty Realiťáka roku 2019Reality.iDNES.cz Reality.iDNES.cz makléřům ADOL Monitor Hypoteční banka ČSOB Pojišťovna NH Car LIGS University CZ LIGS University EFPA Česká republika GEPARD FINANCE a.s. Česká republika Cenové mapy – Cemap.cz Comfort Space, a.s. Realitní vzdělávací institut Poski.com OK dražby Dluhopisy.cz – Centrum Dluhopisů CHYTRÝ MAKLÉŘ Ministerstvo pro místní rozvoj Realitní komora České republikyARK ČR – Asociace realitních kanceláří ČR Evropský klub realitních kanceláří

Zveřejnil(a) Realiťák roku dne Čtvrtek 25. dubna 2019

Komentáře