Informace pro klienty, Řešení pro realitní kanceláře

Web nemovitosti levně a rychle

Chcete prezentaci vaší nemovitost dostat na špičkovou úroveň? Na realitním trhu je konkurence vysoká, ale vy se můžete odlišit od ostatních a získat tak konkurenční výhodu. Zkuste vytvořit vašim nemovitostem samostatnou webovou stránku a tím jim dodat image unikátnosti a zvýšit jejich prodejní cenu.

Jak na to?

Weby jednotlivých nemovitostí si můžete vytvořit sami nebo využít nabídky poskytovatelů realitních softwarů, např. Poski REAL. Výhodou této funkce je jednoduchost použití. Nemusíte navrhovat speciální design nebo se zabývat zdlouhavou tvorbou rozložení stránky. Stačí pouze vybrat vaši nabídku, kliknout na položku Web nemovitosti a dostat stránku k potenciálním zájemcům.

Jaké jsou výhody webu nemovitosti? 

Nejenže používáním této prezentace potvrzujete svou profesionalitu a důvěryhodnost, vyjadřujete tak kvalitu svých služeb. Pokud tyto weby objeví majitelé, kteří se teprve chystají své nemovitosti prodat, zvyšuje se šance, že si právě vás vyberou za svého makléře. Kdo by přece nechtěl za své peníze získat jen to nejlepší?

S vlastním webem můžete také nemovitost lehce propagovat nebo sdílet na své stránce a sociálních sítích. Prodávající klient bude spokojen a kupujícího si daná nemovitost může snadno získat. Díky výzvě k akci umístěné na webu si mohou zájemci hladce domluvit prohlídku. 

Ušetříte si navíc čas zasíláním dodatečných informací a podkladů. Veškerou dokumentaci můžete nahrát přímo na web spolu s kvalitními fotografiemi a virtuální prohlídkou. Díky tomu si kupující mohou najít vše potřebné a vy tak získáte kontakty pouze na vážné zájemce.

 

Komentáře